Tarjoamme palvelun pankkitilin avaamiseen

Avaa pankkitili

Kun vietät aikaa Thaimaassa pidempään kuin muutaman viikon, tulet pian huomanneeksi, että automaateilta nostaminen Suomi kortilla tulee melko kalliiksi ja pankkiasioiden hoito on hankalaa. Huono uutinen on, että useimmat pankit vaativat työviisumin pankkitilin avaamiseen. Hyvä uutinen on, että me voidaan palvella teitä avaamaan Thaimaalainen pankkitili, jopa turisti-viisumilla.
Hyötyä pakallisesta pankkitilistä:

Kun teillä Thaimaalainen pankkitili, voitte siirtää tilillenne valuuttaa ja nostaa paikallisella kortilla. Suosittu TransferWise tarjoaa valuutan siirron hyvällä kurssilla ja nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja pikana tulee jopa samana päivänä tilillenne.

Pankkitili on käytännöllinen useastakin syystä, ei tarvitse kantaa isoa nippua käteistä mukana, ei tarvii juosta valuutan vaihdossa, hotellien kassakaapeista ei ole mahdollista anastaa, jne…

Verkkopankkimahdollisuus antaa vapauden hoitaa juoksevia kuluja täällä päässä, sekä mahdollistaa ja helpottaa vaikka verkkokauppa shoppailua, esim Lazada.com.

Kotona Suomessa voi tiputella tilille valuuttaa silloin kun on ylimääräistä ja ne on sitten valmiina matkaa varten.

Monta hyvää ja helpottavaa syytä avata pankkitili, ota rohkeasti yhteyttä, joko tilata palvelu tai jos on lisäkysyttävää palvelusta.

Ota yhteyttä

Tilaa palvelu

Pankkitilin avaaminen

Palvelun kuvaus ja lisätietoa

Pankkitilin avaaminen
Mitä teiltä tarvitaan:
Palvelumaksu:
Palvelumaksumme on 4,500 ฿

Palvelumaksu sisältää henkilökohtaisen asian hoitajan koko prosessin ajan, kuljetukset, lääkärin todistukset, kopiot, tarvittavat dokumentit, eli kaiken oleellisen

Hyvä tietää

Lisäksi syytä varautua:

Tarvitset vähintään 500 ฿ talletukseen, mikä on heti nostettavissa. Kun tili on auki ja vahvistettu, saat automaattikortin, jolla voit nostaa rahaa pankkiautomaatteista (myös muualla kuin Thaimaassa). ATM-kortin vuosimaksu on n.300 ฿, vaihtelee pankkien palveluiden mukaan.

TransferWise valuutansiirto

Helppo, nopea ja edukas tapa lähettää rahaa ulkomaille.

Suosittu TransferWise tarjoaa valuutansiirron hyvällä kurssilla, nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja tulee jopa samana päivänä tilille.

Palveluita helpottamaan sinun käytännön asioita

Palveluita juuri sinulle

Taksipalvelu

Kauttamme saatte lentokenttäkuljetukset, niin Suvarnahumin, Don Muangin kuin U-Tapaon kentille. Löytyy myös muita kohteita.

Viisumipalvelu

Vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumi tarpeille.

Lentoliput

Sivuilta löytyy eri vaihtoehto hinnoitteluita lennolle Helsinki – Bangkok. Seuraa hinnoittelua joko suorille lennoille tai väli-laskun kautta.

Hotellimajoitus

Pattayalla majoitusten tarjonta on valtaisa ja hyvin kirjava. Ohessa meidän tarjota kansainvälisiin hotelleihin.

Tulkkaus- ja käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi.

Thaimaalainen ajokortti

Kansainväliset lisenssit ovat laillisesti hyväksyttyjä, useilla vakuutusyhtiöillä on viittaus, jossa todetaan että kuljettajalla on oltava voimassa oleva thaimaalainen ajokortti.

Avaa pankkitili

Kun vietät aikaa Thaimaassa pidempään kuin muutaman viikon, tulet pian huomanneeksi, että automaateilta nostaminen Suomi kortilla tulee melko kalliiksi ja pankkiasioiden hoito on hankalaa.

Valuutansiirto

Suosittu TransferWise tarjoaa valuutansiirron hyvällä kurssilla, nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja tulee jopa samana päivänä tilille.

Vuokraa ajoneuvo

Ajoneuvojen vuokraus on yhteistyössä Farang Cat vuokraamon kanssa. Voit noutaa tai toimitamme kulkuneovon haluamaasi osoitteeseen.

Henkilökohtainen avustaja

Tarvitsetko henkilökohtaista avustajaa lääkäriin, optikolle, hammaslääkäriin tai vaikka vain tulkkausapua?

Thai-Suomi oppikirja

Uusi Thai-Suomi oppikirja on ilmestynyt. Tilauksen voit tehdä täältä, joko koto Suomeen tai ystävälle Thaimaahan.

Lonkeroa

Koti-iltoihin, bileisiin tai vaikka saunan jälkeen, virkistävä lonkero jäillä saa pahimman koti-ikävän pysymään loitolla.