previous arrow
next arrow
Slider

Yöelämän keskittymiä

Yöelämän keskittymiä

Ensimmäinen asia mitä Pattayasta tulee monelle mieleen, on kaupungin yöelämä, sen kirjo ja monimuotoisuus. Jos et ole koskaan kokenut Pattayan yöelämää, olet menettänyt yhden unohtumattomimmista kokemuksista maailmassa.

Pattayalle varataan lomamatkoja pelkästään yöelämän takia, ja se on silti vain yksi osa Pattayan tarjontaa. Walking Street tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä yökerhoja, tuhansia olutbaareja, paljon elävää musiikkia, kabaree-show’t, Agogo-baareja ja paljon muuta. Pattayan yöelämä tarjoaa jokaiselle jotakin riippumatta siitä, oletko yksin liikenteessä, pariskunta tai kaveriporukka.

Walking Street

Walking Street on Pattayan yöelämän tajunnan räjäyttäjä, neovalot, satoja baareja, yökerhoja ja a gogo kerhoja. Tämä on yksi Pattayan isommista nähtävyykistä.

LK Metro

LK Metro on ns. ”köydän miehen Walking Street”, ehkä siksi, että meno suht samaa mutta pienemmässä mittakaavassa ja kaikki maksaa täällä vähemmän.

Soi 6

Soi 6 on jo kauan pitänyt ykkös sijaa Pattayan yöelämän aikuisviihteen kehtona, siellä on osa kaupungin härskeimmistä ja häpeilemättömistä baareista. Soi 6:sta ei kannata jättää välistä!!

Darkside Pattaya

Sukhumvitin ns.pimeellä puolella oleva alue, missä ennen ei ollut juuri mitään, nyt on alue kasvanut paljon ja baareja tullut kanssa sen myötä lisää.

Soi Diamond

Niille teistä, jotka eivät tiedä missä Soi Diamond on – missä olet ollut? Soi Diamond sijaitsee kävelykadun ja Pattayan toisen tien välissä.

Soi 7 ja 8

Soi 7 on rannan läheisyydessä suuri olutbaarikompleksi, kadulta löytyy myös jokunen a gogo kerho. Soi 8:lla, viereisellä kujalla, jatkuu sama meno.