Muut viisumit Thaimaahan

Kauttamme saat vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumille Suomeen, turistiviisumille Thaimaahan sekä muut viisumit Thaimaahan.

Suomalainen voi oleskella Thaimaassa 30 päivää ilman viisumia. Pidempään Thaimaassa matkailevien tarvitsee anoa viisumia.

Viisumeita on monenlaisia, mutta yleisin on turistiviisumi jolla voi oleskella Thaimaassa 2 kuukautta kerrallaan. Tätä turistiviisumia on myös saatavana useammalla maahantulolla. Turistiviisumiin voit myös hakea kuukauden jatkoajan.

Suosittelemme hakemaan viisumin jo Suomesta mikäli on tarkoitus olla pidempään. Mikäli matkalla suunnitelmat muuttuvat niin kauttamme saa viisumipalvelun.

Mikäli sinulla on tarvetta NON-O/B-, opiskelija- tai eläkeläisviisumille, täytä alla oleva hakemus. Näissä viisumi tapauksissa jokainen tapaus on omansa, siksi yhteydenotto alkuun ja lähetämme sinulle tietoa sekä lisä-ohjeita, näin homma lähtee siitä helposti eteenpäin. Kaikki yhteydenotot käsittelemme luottamuksellisesti.

Viisumipalvelulomake

Hakemuksen täytettyäsi, lähetämme sinulle tietoa sekä lisä-ohjeita ja homma lähtee siitä helposti eteenpäin. Kaikki yhteydenotot käsittelemme luottamuksellisesti.


Kontaktin luominen ei sido eikä velvoita teitä mihinkään, sen lupaamme. Tiedot käytetään vain ja ainoastaan tätä yhteydenottoa varten.

 

Passikuvat tulee olla 3,5 x 4,5 cm sekä valkoisella taustalla ja kauluspaita päällä. Ohessa esimerkki, valokuvaus liikkeistä löytyy kauluspaitoja tai sitten he ”PhotoShoppaa”.