JP House

Jomptien Soi 4

Huoneet ovat tilavia, tiptop-kunnossa ja varusteltu tarvittavilla mukavuuksilla. Vetonaula on kuitenkin järjestetyt golfretket.

JP House huoneet ovat tilavia, tiptop-kunnossa ja varusteltu tarvittavilla mukavuuksilla: ilmastoinnilla, jääkaapilla ja televisiolla. Ilmainen wifi toimii majatalon aulassa ja ravintolassa. Paikan suurin vetonaula ovat kuitenkin järjestetyt golfretket Pattayan kentille.

JP House antaa rahoille vastinetta
Naulan kantaan. JP House tarjoaa rahoille vastinetta. Huoneet ovat tilavia, tiptop-kunnossa ja varusteltu tarvittavilla mukavuuksilla: ilmastoinnilla, jääkaapilla ja televisiolla. Ilmainen wifi toimii majatalon aulassa ja ravintolassa. Pienet koristelut piristävät huoneita, joista monessa on parveke.

Kuusikerroksisesta majatalosta löytyy hissikin, mikä on poikkeuksellista tämän hintaluokan majapaikoissa. Huoneen hintaan kuuluu buffetaamiainen.

Hyvään hinta–laatusuhteeseen majatalo pyrkii myös ravintolassaan, joka houkuttelee myös ulkopuolisia vieraita. Thaimaalaisten ja suomalaisten perusherkkujen (makaronilaatikkoa ja lohikeittoa) lisäksi tarjolla on myös Thaimaasta harvemmin löydettäviä erikoisuuksia, kuten savustettua lihaa ja -lohta.

Järjestetyt retket Pattayan golfkentille
Majatalon suurin vetonaula ovat kuitenkin järjestetyt golfretket Pattayan kentille. Pelaaminen onnistuu vaivattomasti majatalon kautta, ja yli puolet asiakkaista onkin golfaajia.

”Ei tarvitse kuin kävellä alas ravintolaan, napata bäginsä ja nousta minibussiin”, Jouni kuvailee. Kaikki järjestelyt hoituvat JP Housen kautta, eikä siitä edes tule asiakkaalle lisähintaa, Jouni kun on neuvotellut kenttämaksuista hyvät tarjoukset asiakkailleen.

Jos ei ole tuonut mukanaan omia mailoja, Jounilta löytyy vuokralle laadukkaita settejä (300 bahtia/päivä).

”Pikkuhiljaa olen ostellut käytettyjä settejä. Mailat ovat todella hyvät. Viimeisin vuokrasettini lähentelisi arvoltaan 100 000 bahtia (2 500 euroa), jos sen olisi ostanut uutena.”

Tarkempi sijainti kartalta