Suomi-seura ry

Pratamnak Soi 3

Seura tarjoaa suomalaisseuraa, toimintaa tai vain olemista niitä kaipaaville. Joka päivä löytyy kunnon kotiruokaa.

Pattaya Suomi-Seuran osoite on Pratamnak Soi 3, olemme Siam Oriental Plazan katutasolla.

Pattaya Suomi-Seuran tarkoituksena on edistää ja kehittää Pattayalla käyvien ja asuvien suomalaisten ja heidän läheistensä yhteistyötä ja tietämystä Thaimaassa asumiseen ja oleskeluun liittyvissä asioissa, sekä edistää yhteisöllisyyden kehittymistä, viihtyvyyttä ja yleistä hyvinvointia Pattayalla. sekä harjoittaa hyväntekeväisyyttä.

Pattaya Suomi-Seura yhteystiedot:

Pattaya Suomi-Seura
Seura tarjoaa suomalaisseuraa, toimintaa tai vain olemista niitä kaipaaville. Joka päivä löytyy kunnon kotiruokaa, aamiaista ja aina kylmiä virvokkeita sekä kuumaa, suomalaista Juhla-Mokkaa. Keskiviikkoisin tarjolla lohikeittoa ja lauantaisin hernekeittoa ja lättyjä.

Seuran toimitalo on kaikille kävijöille avoinna sesonkina arkisin 9-16. Sesonkiajan ulkopuolella lyhennetyllä aukiololla. Seuran jäsenille maksuton kirjasto on monipuolinen ja uudistuu koko ajan. Lisäksi lainataan lehtiä.

Internet auttaa yhteyksissä muuhun maailmaa. Seuralla on myös luettavana uutislehtiä mm. Hesari joka luettavissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Tiloissamme kokoontuu myös 1-2 kertaa viikossa AA-ryhmä. Kausittain on muitakin ryhmiä, tarpeen ja vetäjien mukaan. Seura tarjoaakin kaikille halukkaille mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Terveisin
Pattaya Suomi-Seura

Tarkempi sijainti kartalta