Ajokortti toimii myös hallituksen virallisesti myöntämänä henkilökorttina.

Thaimaalainen ajokortti

Suomalainen ajokortti ei käy Thaimaassa sellaisenaan vaan tarvitaan kansainvälinen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin saa Autoliitosta tai Trafilta.

Kuitenkin kun olet ollut Thaimaassa kolmen kuukauden ajan, tarvitset tästä eteenpäin thaimaalaisen ajokortin. Vaikka kansainväliset lisenssit ovat laillisesti hyväksyttyjä, useilla vakuutusyhtiöillä on viittaus, jossa todetaan että kuljettajalla on oltava voimassa oleva thaimaalainen ajokortti.
Ajokortti toimii myös hallituksen virallisesti myöntämänä henkilökorttina. Thaimaalaisella ajokortilla voidaan myös välttää tyypillinen ”farang-hinnoittelu”. Thaimaan ajokortti hyväksytään todisteena siitä, että haltija ei ole turisti.

Thaimaalainen ajokortti voidaan hoitaa nopeimmissa tapauksissa yhdessä päivässä, suosittelemme hakemaan moottoripyörä- ja henkilö-autokorttia samanaikaisesti. Ajokortit on voimassa kymmenessä ASEAN-maassa.

Ota yhteyttä

Tilaa palvelu

Thaimaalainen ajokortti

Palvelun kuvaus

Jotta hakijalle voitaisiin myöntää thaimaalainen ajokortti, on hakijan oltava vähintään 18-vuotta, hyvässä fyysisessä ja psyykkisessä terveydessään ja heillä on oltava voimassa oleva viisumi. Vaikka hakijoiden on osoitettava, että he joko asuvat ja työskentelevät maassa tai ovat eläkkeellä Thaimaassa, voimme hoitaa thaimaalaisen ajokortin myös turisti-viisumilla.

On kaksi eri variaatiota, riippuen minkälainen teidän nykyinen ajokortti rakenne on. Helpoin tapa on siirtää kansainvälinen ajokortti Thaimaalaiseksi ajokortiksi. Mikäli teillä ei ole kansainvälistä ajokorttia on käytävä autokoulussa ajotunneilla ja haettava uutta ajokorttia.

Uusi Thaimaalainen ajokortti
Mitä teiltä tarvitaan:
Palvelumaksu:

Palvelumaksumme on 5,500 ฿ moottoripyörä/mopo kortti ja 6,500 ฿ moottoripyörä/mopo- ja henkilö-autokortit

Palvelumaksu sisältää henkilökohtaisen asian hoitajan koko prosessin ajan, kuljetukset, lääkärin todistukset, kopiot, tarvittavat dokumentit, eli kaiken oleellisen

Ajokortin uusiminen tai kansainvälisen liitteen muuttaminen Thai ajokortiksi
Mitä teiltä tarvitaan:
Palvelumaksu:
Palvelumaksumme on 3,500 ฿

Palvelumaksu sisältää henkilökohtaisen asian hoitajan koko prosessin ajan, kuljetukset, lääkärin todistukset, kopiot, tarvittavat dokumentit, eli kaiken oleellisen

Palveluita helpottamaan sinun käytännön asioita

Palveluita juuri sinulle

Taksipalvelu

Kauttamme saatte lentokenttäkuljetukset, niin Suvarnahumin, Don Muangin kuin U-Tapaon kentille. Löytyy myös muita kohteita.

Viisumipalvelu

Vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumi tarpeille.

Lentoliput

Sivuilta löytyy eri vaihtoehto hinnoitteluita lennolle Helsinki – Bangkok. Seuraa hinnoittelua joko suorille lennoille tai väli-laskun kautta.

Hotellimajoitus

Pattayalla majoitusten tarjonta on valtaisa ja hyvin kirjava. Ohessa meidän tarjota kansainvälisiin hotelleihin.

Tulkkaus- ja käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi.

Thaimaalainen ajokortti

Kansainväliset lisenssit ovat laillisesti hyväksyttyjä, useilla vakuutusyhtiöillä on viittaus, jossa todetaan että kuljettajalla on oltava voimassa oleva thaimaalainen ajokortti.

Avaa pankkitili

Kun vietät aikaa Thaimaassa pidempään kuin muutaman viikon, tulet pian huomanneeksi, että automaateilta nostaminen Suomi kortilla tulee melko kalliiksi ja pankkiasioiden hoito on hankalaa.

Valuutansiirto

Suosittu TransferWise tarjoaa valuutansiirron hyvällä kurssilla, nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja tulee jopa samana päivänä tilille.

Vuokraa ajoneuvo

Ajoneuvojen vuokraus on yhteistyössä Farang Cat vuokraamon kanssa. Voit noutaa tai toimitamme kulkuneovon haluamaasi osoitteeseen.

Henkilökohtainen avustaja

Tarvitsetko henkilökohtaista avustajaa lääkäriin, optikolle, hammaslääkäriin tai vaikka vain tulkkausapua?

Thai-Suomi oppikirja

Uusi Thai-Suomi oppikirja on ilmestynyt. Tilauksen voit tehdä täältä, joko koto Suomeen tai ystävälle Thaimaahan.

Lonkeroa

Koti-iltoihin, bileisiin tai vaikka saunan jälkeen, virkistävä lonkero jäillä saa pahimman koti-ikävän pysymään loitolla.