K-18

Aikuisille

Jos Pattaya -kokemus pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen, se olisi aikuisten Disneyland isolla K-18 leimalla. Kaikki on mahdollista terveen järjen puitteissa. Usein myös hieman sen ulkopuolella. Käsite on häilyvä, kun kyseessä on Pattaya. Vain mielikuvitus on rajana!
Erityisesti miesten iästä tipahtaa 20-30 vuotta pois heittämällä kun tänne laskeutuu. Aivotoiminta hidastuu, mutta verenkierto vastaavasti alaraajoissa vilkaastuu. Se johtunee aina aurinkoisesta ja hyvästä säästä, herkullisesta ja edullisesta ruoasta, hymyilevistä vastaantulijoista, sekä sulaa laavaakin kuumemmista trooppisista mega beibeistä, yöelämästä, iltapäiväelämästä, aamuelämästä. Oikeastaan jokaiselle vuorokauden tunnille löytyy omat paikkansa ja aikansa!

K-18

Tämä pieni kalastajakylä ei nuku koskaan! Tekemistä löytyy kellon ympäri. Usein huomaan miettiväni, että tämä ei yksinkertaisesti voi olla totta! Ei maailmassa kertakaikkiaan voi olla tällaista paikkaa olemassakaan! Vaan voisiko sittenkin? Vai onko tämä vain unta, josta pian herään?
Se on vaan jokaisen omin silmin nähtävä ja koettava. Jokainen löytää täältä etsimänsä, se on varmaa. Olitpa sitten mies, nainen, vapaa,- tai varattu. Olipa kiikarissa sitten mies, nainen, tai ehkäpä jopa exoottisen kuuma ladyboy? Joka ei sekään mikään väärä valinta ole missään nimessä!

Sille on syynsä miksi tänne virtaa vuosittaina 8 miljoonaa turistia. Se on enemmän kuin koko Suomen väkiluku yhteensä! Mieti, 8 miljoonaa!! Miksi näin? Tämä on asia joka täytyy jokaisen itse kokea ja muodostaa asiasta käsitys.

K-18

Aikuisten aktivititeeteistä tärkeimmät lienevät sadat hieronnat toinen toistaan nätimpine hierojineen, sekä erittäin kattavine palveluineen ja loppuhuipennuksineen! Ihmispesulat, joissa olo on kuin alastomana autonpesukoneessa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Lukuisat A Go go –baarit, joissa tanssii kymmeniä tipuja lauteilla, eikä siinä kaikki. Ne lähtee sun mukaasi tarvittaessa yökylään! Rauhallisempina paikkoina mainittakoon herrasmies clubit, joita tähän pieneen kalastajakylään sopii ainakin kymmenkunta. Sekä erilaiset päivä paikat edullisine toimintoineen.

Olipa yö,- tai päivä, aina löytyy paikka jossa paineet voi käydä purkamassa. Enkä puhu nyt kuntosaleista tai lenkkipoluista, joita niitäkin löytyy täältä kilometritolkulla!

Pattaya on yksiselitteisesti paikka josta jokainen avaralla katseella ja reippaalla rohkeudella varustettu henkilö löytää kyllä hakemansa.