sivu_header_banner_nightlife
sivu_header_banner_main
sivu_header_banner_seafood
sivu_header_banner_k18_1
previous arrow
next arrow

Mainettaan monipuolisempi

Baarit ja ravintolat

Pattaya tarjoaa paikallisten ruokien ja juomien lisäksi laajan kirjon eri ruoka- ja juomakulttuureita. Eksotiikkaa hakeville Pattaya tarjoaa upeat kalaravintolat ja paikalliset katukuppilat. Mikäli et pääse lomallakaan lihapullista eroon, nekin löytyy Pattayalta.

Ruoka, juoma ja muut asiat ovat thaimaalaiseen tapaan tunnetusti suomalaisen näkökulmasta erittäin edullisia.

Pattayan baarielämä

Pattaya yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin!

Baarikulttuuri poikkeaa monin tavoin mihin olemme tottuneet, Baareja, yökerhoja ja Go Go klubeja on kaupunki pullollaan, enemmän hulinaa ja menoa hakeville on monia keksitettyjä baarialueita, hieman rauhallisempaan menoon löytyy paljon tarjontaa baarialueiden ulkopuolelta.

Pattayalla ei ole vaikea löytää juotavaa tai seuraa, ravintola tarjontaa on paljon ja niiden kaikkien läpi käyminen yhden illan aikana on sula mahdottomuus, voitte tietty kokeilla… mutta on epätodennäköistä että onnistutte! Sen kuitenkin voin luvata että Pattayan baari elämä on hauskaa!!

Pattayalle varataan lomamatkoja pelkästään yöelämän takia, ja se on silti vain yksi osa Pattayan tarjontaa. Walking Street tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä yökerhoja, tuhansia olutbaareja, paljon elävää musiikkia, kabaree-show’t, Agogo-baareja ja paljon muuta. Pattayan yöelämä tarjoaa jokaiselle jotakin riippumatta siitä, oletko yksin liikenteessä, pariskunta tai kaveriporukka.

Yöelämän keskittymiä

Entertainment Zone, eli baarialue, on yksinkertaisesti suuri anniskelu alue mistä löytyy juotavaa, baareja, yökerhoja ja gogo klubeja. Maineikkaimpia alueita on Soi 6, Soi 7 ja Soi 8, Soi Diana, Soi LK Metro, Soi Buakhao, Pattaya Land ja Boyz town. Kuitenkin se isoin, vilkkain ja turisteja kiehtova alue on Walking Street.

Mainettaan monipuolisempi

Pattaya elää joka hetki - 24/7

Baarit

Go Go baarit, Gentleman´s Clubit, Coctail-lounget tai pystybaarit, valintaa löytyy. Vaikka kaupungin baarielämän maine on hurja, niin meno on kuitenkin rentoa ja huoletonta.

Ilta- ja yöelämä

Pattaya on siitä kuuluisa kylä että tämä elää joka hetki, 24/7. Tekemistä riittää vuorokauden jokaiselle tunnille, löytyy päivä- ja yö-aktiviteetit, sekä aikuisille ihan omaa tekemistä.

Ravintolat

Pattayan ruokakulttuuri on eksoottinen ja miellyttävä kukkarolle. Pattayalla on monia erinomaisia ravintoloita ja isoin ongelma saattaa ollakin runsaudenpula.

Tilaa lonkeroa

Valta-osasta Suomi baareista ja ravintoloista löytyy lonkeroa. Mikäli et juokse joka ilta baareissa niin… Koti-iltoihin, bileisiin tai vaikka saunan jälkeen, virkistävä lonkero JÄÄKYLMÄNÄ.

Kotimaisia herkkuja ulkomailla

Suomi baareja & ravintoloita

Vaikka ollaankin Thaimaassa, makujen luvatussa maassa, Suomalaisen tekee silloin tällöin mieli kotimaisia herkkuja. Pattayan Suomi ravintolat tarjoavat laajan kirjon maukkaita ja maistuvia ruokia. Ravintolat tarjoavat pääsääntöisesti suomi makuihin perustuvia herkkuja, lihapullat löytyy melkein jokaisen ravintolan listalta, unohtamatta thai herkkuja. Usein omistaja antaa oman silauksensa ruokalistaan tai makuihin, siksi kannattaa kierrellä ja maistella eri ravintoloiden tarjontaa.

Suomi ravintolat tarjoavat valtaosin myös Thai –ruokaa, paikalliset makunautinnot ovat muokattu niin että Suomalaisen makuhermot ei heti pala chilin tulisuuteen (aina voi pyytää lisää chiliä). On helppo aloittaa tutustuminen thai herkkuihin juuri Suomi ravintoloista, usein menussa seloste mitä annos pitää sisällään.

Suomi baareilta ja ravintoloilta löytyy paljon tapahtumia sekä perinteisiä buffet iltoja, grilli tapahtumia, hernekeitto päiviä, jne… Kannattaa seurata ravintoloiden tarjontaa ja ottaa kaikki irti tarjonnasta.

Useamman mielipide

Suosittelemme

ICU BAR - LONKERO JÄÄKYLMÄNÄ

 

Lonkeroa löytyy jo monesta ravintolasta ja jopa muutamissa kaupoissa. ICU Bar omistaja hoitaa jakelua joten oiva paikka nauttia aito Hartwall lonkero JÄÄKYLMÄNÄ.

Team Pattaya

MAJATALON TORSTAIN BUFFET JA METSÄSTÄJÄN LEIKE

 

Majatalo tajoaa torstaisin tietovisan ohessa maittavan buffeen. Listoilta nostaisin metsästäjän leikkeen omiin suosituksiin, majatalolla annoksia on runsaasti, ovat maukkaita ja isoja.

Team Pattaya

THAIFIN CAFE SAVULOHI

 

Thai Fin Cafe lauantain savulohi-illat on erittäin suosittuja, kannattaa varata paikka ajoissa sillä savulohi on erittäin suosittu ja paikka on usein loppuunmyyty.

Team Pattaya