previous arrow
next arrow
Slider

Baarit & Ravintolat

Baarit & Ravintolat

Pattaya tarjoaa paikallisten ruokien ja juomien lisäksi laajan kirjon eri ruoka- ja juomakulttuureita. Eksotiikkaa hakeville Pattaya tarjoaa upeat kalaravintolat ja paikalliset katukuppilat. Mikäli et pääse lomallakaan lihapullista eroon, nekin löytyy Pattayalta.

Ruoka, juoma ja muut asiat ovat thaimaalaiseen tapaan tunnetusti suomalaisen näkökulmasta erittäin edullisia.

Pattaya yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin!

Baarikulttuuri poikkeaa monin tavoin mihin olemme tottuneet, Baareja, yökerhoja ja Go Go klubeja on kaupunki pullollaan, enemmän hulinaa ja menoa hakeville on monia keksitettyjä baarialueita, hieman rauhallisempaan menoon löytyy paljon tarjontaa baarialueiden ulkopuolelta.

Lisää baareista...

Go Go baarit, Gentleman´s Clubit, Coctail-lounget tai pystybaarit, valintaa löytyy. Vaikka kaupungin baarielämän maine on hurja, niin meno on kuitenkin rentoa ja huoletonta.

Pattayan ruokakulttuuri on eksoottinen ja miellyttävä kukkarolle. Pattayalla on monia erinomaisia ravintoloita ja isoin ongelma saattaa ollakin runsaudenpula.

Pattaya on siitä kuuluisa kylä että tämä elää joka hetki, 24/7. Tekemistä riittää vuorokauden jokaiselle tunnille, löytyy päivä- ja yö-aktiviteetit, sekä aikuisille ihan omaa tekemistä.

Valta-osasta Suomi baareista ja ravintoloista löytyy lonkeroa. Mikäli et juokse joka ilta baareissa niin… Koti-iltoihin, bileisiin tai vaikka saunan jälkeen, virkistävä lonkero JÄÄKYLMÄNÄ.


Kotimaisia herkkuja ulkomailla

Vaikka ollaankin Thaimaassa, makujen luvatussa maassa, Suomalaisen tekee silloin tällöin mieli kotimaisia herkkuja. Pattayan Suomi ravintolat tarjoavat laajan kirjon maukkaita ja maistuvia ruokia. Ravintolat tarjoavat pääsääntöisesti suomi makuihin perustuvia herkkuja, lihapullat löytyy melkein jokaisen ravintolan listalta, unohtamatta thai herkkuja. Usein omistaja antaa oman silauksensa ruokalistaan tai makuihin, siksi kannattaa kierrellä ja maistella eri ravintoloiden tarjontaa.

Suomi ravintolat tarjoavat valtaosin myös Thai –ruokaa, paikalliset makunautinnot ovat muokattu niin että Suomalaisen makuhermot ei heti pala chilin tulisuuteen (aina voi pyytää lisää chiliä). On helppo aloittaa tutustuminen thai herkkuihin juuri Suomi ravintoloista, usein menussa seloste mitä annos pitää sisällään.

Ravintoloilta löytyy perinteisiä buffet iltoja, grilli tapahtumia, hernekeitto päiviä, jne… Kannattaa seurata ravintoloiden tarjontaa ja ottaa kaikki irti makujen luvatusta maasta.


Meidän palveluita

Slider

Pattaya kartta

Mikäli annat luvan kartan hakea sijaitisi, sijaintisi on merkitty punasella indigaattorilla. Jos taas et halua että kartta hakee sijaintiasi, asetuksissa kartan aloituskohta on Walking Street.