Vastoin yleistä käsitystä, asunnon hankinta Thaimaasta on yhtä riskitöntä kuin suomalaisille tutummista Espanjasta tai Turkista.

previous arrow
next arrow
Slider

Majoitus

Pattayan hotellien ja lomakohteiden valinta on hyvin laaja, valittavissa lähes 55,000 huonetta ja lisää rakennetaan. Valinnan runsaudesta voit varmasti löytää mieleisen joka vastaa matkasi tarpeita. Pitkä ja suuri kaupunki missä on paljon valinnanvaraa, on yhtä helppoa löytää rentouttava rantakohde kuin juhlakansan vilkas bilepaikka.

Pattaya sisältää kaiken budjettimatkailijoiden hostelleista aina viiden tähden hotelleihin. Hintataso on Thaimaan turistikeskittymien edukkaimpia ja majoitus kannattaakin valita matkan ja matkustajien mukaan.

Pattaya keskusta (Pattaya Central) on hyvin vilkas ja yöelämän keskittymä. Hotelleja, kauppoja, ravintoloita ja baareja on paljon. Yöelämä on vilkasta. Pattaya keskusta sopiikin parhaiten niille, joita kiinnostavat rantalomailua enemmän muut riennot.

Vastoin yleistä käsitystä, asunnon hankinta Thaimaasta on yhtä riskitöntä kuin suomalaisille tutummista Espanjasta tai Turkista.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Jomtien ranta (Jomtien Beach) on varsinkin perhematkailijoiden ja vanhempien matkailijoiden suosiossa, sillä alueella on paljon hotelleja ja myös bungalow-majoitusta. Viime aikoina lomakohteeseen on ilmestynyt entistä enemmän myös perheystävällisiä lomahotelleja.

Pattayan keskustan ja Jomtienin välillä pääsee liikkumaan edullisesti lavatakseilla.

Varaa majoitus kansainvälisiin majoitusliikkeisiin, Suomi majoituksiin tai yksityisten tarjoamiin huoneistoihin ja taloihin.

Hotellimajoitus
Vuokraa huoneisto tai talo
Suomihotellit ja -majatalot
Slider