sivu_header_banner_nightlife
sivu_header_banner_main
sivu_header_banner_seafood
sivu_header_banner_k18_1
previous arrow
next arrow

Pattaya yöelämä

Yöelämän keskittymiä

Ensimmäinen asia mitä Pattayasta tulee monelle mieleen, on kaupungin yöelämä, sen kirjo ja monimuotoisuus. Jos et ole koskaan kokenut Pattayan yöelämää, olet menettänyt yhden unohtumattomimmista kokemuksista maailmassa.

Pattayalle varataan lomamatkoja pelkästään yöelämän takia, ja se on silti vain yksi osa Pattayan tarjontaa. Walking Street tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä yökerhoja, tuhansia olutbaareja, paljon elävää musiikkia, kabaree-show’t, Agogo-baareja ja paljon muuta. Pattayan yöelämä tarjoaa jokaiselle jotakin riippumatta siitä, oletko yksin liikenteessä, pariskunta tai kaveriporukka.

Walking Street

Walking Street on Pattayan yöelämän tajunnan räjäyttäjä, neovalot, satoja baareja, yökerhoja ja a gogo kerhoja. Tämä on yksi Pattayan isommista nähtävyykistä.

LK Metro

LK Metro on ns. ”köyhän miehen Walking Street”, ehkä siksi, että meno suht samaa mutta pienemmässä mittakaavassa ja kaikki maksaa täällä vähemmän.

Soi 6

Soi 6 on jo kauan pitänyt ykkös sijaa Pattayan yöelämän aikuisviihteen kehtona, siellä on osa kaupungin härskeimmistä ja häpeilemättömistä baareista. Soi 6:sta ei kannata jättää välistä!!

Darkside Pattaya

Sukhumvitin ns.pimeellä puolella oleva alue, missä ennen ei ollut juuri mitään, nyt on alue kasvanut paljon ja baareja tullut kanssa sen myötä lisää.

Soi Diamond

Niille teistä, jotka eivät tiedä missä Soi Diamond on – missä olet ollut? Soi Diamond sijaitsee kävelykadun ja Pattayan toisen tien välissä.

Soi 7 & 8

Soi 7 on rannan läheisyydessä suuri olutbaarikompleksi, kadulta löytyy myös jokunen a gogo kerho. Soi 8:lla, viereisellä kujalla, jatkuu sama meno.

Soi Buakhao

Buakhaolla on enemmän olutbaareja, ladyboy-baareja ja go-go-baareja kuin missään muualla kaupungissa. Se houkuttelee pidempään Pattayalla matkanneita sekä iäkkäämpää väestöä.

Agogo kerhot

Kaikki alkoi 1960-luvulla, kun väsyneet amerikkalais sotilaat saapuivat pieneen Pattaya nimiseen kalastajakylään rentoutumaan Vietnamin sodan taisteluista.

Olut baarit

Pattayan olutbaarit ovat todennäköisesti parhaat paikat tutustua naisiin ja hankkia uusia ystäviä. Useimmat baarit on varustettu biljardipöydällä, mutta pelaaminen ei ole niin vakavaa.

Kojootti baarit

Kuinka monta kuumaveristä urosta on joutunut kojootti baareihin Pattayalla ja yrittänyt ottaa silmänsä pois kauneudesta, joka tanssii nenän edessä?

Yökerhot

Meitä ei vain siunattu pelkästään Agogo kerhoilla, Pattayalta löytyy moderneja ja tyylikkäitä yökerhoja, jokaisen makuun ja mieltymykseen.

Herrasmies klubit

Herrasmies klubit tarjoaa juuri sitä, ja se on yksi Pattayan parhaiten pidetyistä julkisista salaisuuksista. Niille, jotka etsivät aikuisviihdettä suljettujen verhojen takana.

Pubit ja tavernat

Näistä paikoista löytyy parhaat sunnuntai paistit, paras valikoima tuonti oluita ja siidereitä. Perinteiseen pubi tyyliin tarjolla kisailua ja yhdessäoloa.

Sportti baarit

Kaikissa sportti baareissa on kattaus taulutelevisioita, joista voi seurata samanaikaisesti useita urheilulajeja. Penkkiurheilun ohessa muista myös tankata.

Biljardisalit

Ellei ole kilpailu päivä/ilta, Pattayan biljardisaleilla pöytävuokra asettuu 100 – 150 B väliin per tunti. Niinkuin muuallakin Pattayalla, myös saleilta saa virvokkeita.

Ladyboy baarit

Pattayan tunnetuimmat asukkaat, Ladyboyt ”Katoy” eivät ole kenties kaikkien makuun, mutta ne ovat kiistatta kauniita, jotkut taas tulevat tänne juuri heidän takia.

Elävää musiikkia

Elävää musiikkia löytyy melkein joka nurkalta, osa soittaa paremmin ja osa ei niin kohdalleen. Parhaimmat osaavat muitakin kappaleita kuin ”Hotel California” ja heiltä voi pyytää toive kappaleita.

Allas baarit ja klubit

Haluatko rentoutua uima-altaan äärellä, siemailet muutama jääkylmän juotavan? Tälläistäkin tarjontaa löytyy Pattayalta.

Pattaya

Muutama sana lisää baareista…

Yöelämän alueita löytyy ympäri kaupunkia, Walking Street on paras valinta niille, jotka haluavat nopean törmäyskurssin kaupungin yöelämään. Rantakadun varrelta löytyy yöelämän alueita, kuten Soi 7 ja 8, jos et ole aikaisemmin käynyt niin tutustumisen arvoisia.

Soi 6 on jo kauan pitänyt ykkös sijaa Pattayan yöelämän aikuisviihteen kehtona, siellä on osa kaupungin härskeimmistä ja häpeilemättömistä baareista. Vaikka Soi 6 oli alun perin kuuluisa siitä, että se on iltapäiväbaarialue, asiat ovat viime aikoina muuttuneet, mutta Soi 6 on edelleen tuttu ja turvallinen, vaikka onkin nykyään myöhempään auki. Soi 6:sta ei todellakaan kannata ohittaa!

Päätään on alkanut nostamana enemmän Soi Buakhao ja sen yhteydessä olevat LK Metro ja Made in Thailand. Alue on hintatasoltaan edukas ja houkuttelee pidempään asuvia valkonaamoja, mainittakoon että LK Metron melkein jokainen baari on go-go-baari, löytyy myös muutama sporttibaari.

Kuten näette, muutama rivi tekstiä ei riitä kertomaan kaikkea Pattayan yöelämästä. Se on kirjaimellisesti jokaisen koettava voidakseen uskoa tai kertoa eteenpäin mitä kaikkea on tarjolla. Haluatpa juhlia yönyli aamuun, etsit kumppania tai muuten vaan nauttia neonvaloista ja hulinasta, kaikki on mahdollista Pattayalla – maailman kuuluisin yöelämäpaikka!