Pattaya City

Lentokentältä Pattayalle

Valta-osa kansainvälistä lennoista saapuu Suvarnabhumi (BKK) kansainväliselle kentälle, matka kentältä Pattayalle kestää n.1 ½ h – 2 ½ h, riippuen kulkunevosta.

Don Mueang (DMK) lentokenttä sijaitsee Bangkokin pohjoispuolella, entinen pääkenttä, edelleen aktiivi käytössä ja paljon Thaimaan sisäisiä- ja kansainvälisiälentoja.

U-Tapaon (UTP) kenttä sijaitsee Pattayan kupeessa ja sinne tulee enemmän ja enemmän Thaimaan sisäisiä- ja kansainvälisiälentoja.

Lentokentiltä julkisilla saapuminen Pattayalle vaatii isompaa paikallistuntemusta, helpointa ja vaivatonta on tilata taksi valmiiksi vastaan.

Bangkokista Pattayalle

Useimmat matkustavat Pattayalle (tai toisinpäin) bussilla. Yleisin lähtöpaikka on Itäinen-Terminaali eli Ekkamai BTS-asema Sukhumvit Road Soi 63 (Soi Ekkamai). Ilmastoidut bussit lähtevät noin kolmenkymmenen minuutin välein joka päivä 05:20 – 23:20 ja matka maksaa n.120฿.

Matka Pattayalle kestää yleensä noin 2-3 tuntia, mutta aika voi vaihdella liikenteestä riippuen. Myös nämä bussit saapuvat North Pattaya Road bussiasemalle ja tästä pitää jatkaa matkaa joko lava- tai mopotaksilla.

Jos et ole kumipyörillä varustettujen ajoneuvojen fani, niin juna Pattayalle lähtee Hualamphong asemalta, kolmen tunnin matka maksaa vaivaiset n.30฿.

Mikäli haluat helpon ja vaivattoman ratkaisun, meillä on tarjota myös useita taksi palveluita.

Tilaa taksi

Kuljettaja on terminaalissa vastassa nimikyltin kanssa tai odottaa sinua hotellin aulassa, tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostitse. Kaikki hinnat sisältää tietullit ja parkkimaksut, ei muita ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Kun olet perillä kuittaat kyydin kuljettajalle, helppoa ja vaivatonta!

Henkilö-auto

- 2hlö | - 2kpl

Tila-auto

- 4hlö | - 4kpl

Minibussi

- 8hlö | - 8kpl

(Ajoneuvon tiedot päivittyvät kun olet valinnut matkan suunnan ja lentokentän)

Lähettämällä tilauksen sitoudutte meidän tilausehtoihin.

  • Lähetämme tilausta koskevat tiedot sähköpostiinne.
  • Kuljettaja on vastassa nimikyltin kanssa.
  • Maksu suoritetaan kuljettajalle, Thaimaassa ei ole maksupäätteitä, varaudu käteiseen.
  • Tilauksen peruuntuminen tulee ilmoittaa viimeistään vuorokautta ennen palvelut@pattaya.fi
  • Peruutuksen ilmoittamatta jättämisestä veloitamme 500฿.