Kulkuyhteydet

Pattayalle pääsee monella eri konstilla ja välineellä

sivut_iso_banner_airport


Lentokentältä Pattayalle

Valta-osa kansainvälistä lennoista saapuu Suvarnabhumi (BKK) kansainväliselle kentälle, matka kentältä Pattayalle kestää n.1 ½ h – 2 ½ h, riippuen kulkunevosta. Don Mueang (DMK) lentokenttä sijaitsee Bangkokin pohjoispuolella, entinen pääkenttä, edelleen aktiivi käytössä ja paljon Thaimaan sisäisiä- ja kansainvälisiälentoja. U-Tapaon (UTP) kenttä sijaitsee Pattayan kupeessa ja sinne tulee enemmän ja enemmän Thaimaan sisäisiä- ja kansainvälisiälentoja. Lentokentiltä julkisilla saapuminen Pattayalle vaatii isompaa paikallistuntemusta, helpointa ja vaivatonta on tilata taksi valmiiksi vastaan.

Ohjeita Suvarnabhumi kentälle:

Kun saavut Suvarnabhumin lentokentän tuloaulaan, sinun edessäsi on lukuisia kuljetuksia tarjoavia yrityksiä ja henkilöitä. He tarjoavat yleensä minipakettiauto- tai limusiinikuljetuksia.

Ennen sortumista näihin, muista että lentokentältä Pattayalle virallinen ”TAXI-METER” hinta on n.1100฿ sekä 120฿ pikatie maksuja, realistinen hinta kyydille on n.1300–1500฿, riippuen miten kovasti tingitte. TAXI-METER -kyltillä varustetut taksit löydätte tuloaulasta tai saapuvien tasolta. Helpoiten, varmiten ja kiinteällä hinnalla saat hoidettua kyydin meidän taksipalvelun kautta.

Mainitut limusiinit ja minibussit ovat aina kalliimpia ja ne saattavat ottaa/odottaa kyytiin enemmän kuin yhden ihmisen. Hintaluokka pyörii siellä 2000–4000฿ välillä.

Linja-auto on edukas kyyti lentokentältä Pattayalle. Bussit lähtevät noin kahden tunnin välein ja maksavat n.120฿. Matka kestää noin 2 tuntia. Ilmastoidut bussit saapuvat Jomtien Pattaya bussiasemalle, tästä pitää jatkaa matkaa joko lava- tai mopotaksilla.

Bangkokista Pattayalle

sivut_iso_banner_bus

Useimmat matkustavat Pattayalle (tai toisinpäin) bussilla. Yleisin lähtöpaikka on Itäinen-Terminaali eli Ekkamai BTS-asema Sukhumvit Road Soi 63 (Soi Ekkamai).Ilmastoidut bussit lähtevät noin kolmenkymmenen minuutin välein joka päivä 05:20 – 23:20 ja matka maksaa n.120฿.

Matka Pattayalle kestää yleensä noin 2 tuntia, mutta aika voi vaihdella liikenteestä riippuen.Myös nämä bussit saapuvat North Pattaya Road bussiasemalle ja tästä pitää jatkaa matkaa joko lava- tai mopotaksilla.

Jos et ole kumipyörillä varustettujen ajoneuvojen fani, niin juna Pattayalle lähtee Hualamphong asemalta, kolmen tunnin matka maksaa vaivaiset n.30฿.

Mikäli haluat helpon ja vaivattoman ratkaisun, meillä on tarjota myös useita taksi palveluita.

Taksipalvelu lentokentille

Hinnat sisältää tietullit ja parkkimaksut, ei muita ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Kun olet perillä kuittaat kyydin kuljettajalle, helppoa ja vaivatonta!

Kuljettaja on terminaalissa vastassa nimikyltin kanssa tai odottaa sinua hotellin aulassa, tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostitse.

[readmore align="left" icon="taxi" button="Taksihinnasto" links="/taksihinnasto-2020/" margintop="8%" target="_blank"]

1. Matkan tiedot ja aikataulu


Henkilö- ja matkatavara määrät

Henkilöauto
- 2hlö - 2kpl
Tila-auto
- 4hlö - 4kpl
Minibussi
- 8hlö - 8kpl

2. Yhteystiedot ja lähetä

Valitsemalla matkan suunnan yhteystieto sarakkeet avautuvat alle.