Mopon tai auton vuokraaminen ei voi olla enään helpompaa!!

Vuokraa mopo tai auto

Voit noutaa tai toimitamme kulkuneovon haluamaasi osoitteeseen. Ohjeet sekä muut tiedot toimitamme sähköpostiin tai olemme yhteydessä puhelimitse, miten vaan teille parasta.

Vahvistamme aina tilauksesi sähköpostin, vuokrasopimus astuu voimaan vasta kun kumpikin osapuoli on sopimuksen hyväksynyt.

Halutessasi toimitamme kulkuneuvon suoraan hotellille ja noudamme kun loma on ohi, näin jää yksi suunnittelu vähemmälle ja pääsette keskittymään lomaan.

Ajoneuvojen vuokraus on yhteistyössä Farang Cat vuokraamon kanssa.

Farang Cat on tunnettu ennen kaikkea rehtinä ja reiluna kulkuneuvojen vuokraajana. Kalustossa reilut 60 moottoriajoneuvoa joista valtaosa mopoja, kalustoon kuuluu myös moottoripyöriä ja autoja.

Ota yhteyttä

Tilaa palvelu

Palveluita helpottamaan sinun käytännön asioita.

Palveluita juuri sinulle

Taksipalvelu

Kauttamme saatte lentokenttäkuljetukset, niin Suvarnahumin, Don Muangin kuin U-Tapaon kentille. Löytyy myös muita kohteita.

Viisumipalvelu

Vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumi tarpeille.

Hotellimajoitus

Pattayalla majoitusten tarjonta on valtaisa ja hyvin kirjava. Ohessa meidän tarjota kansainvälisiin hotelleihin.

Tulkkaus- ja käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi.

Työlupa Thaimaahan

Yhteistyössä Thaimaan viranomaisten kanssa. Hoidamme työluvan ja viisumin ohessa myös kaiken muun Thaimaassa eli kirjanpidon, lakiasiat, verot sekä sosiaaliturvan.

Valuutansiirto

Suosittu TransferWise tarjoaa valuutansiirron hyvällä kurssilla, nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja tulee jopa samana päivänä tilille.

Vuokraa ajoneuvo

Ajoneuvojen vuokraus on yhteistyössä Farang Cat vuokraamon kanssa. Voit noutaa tai toimitamme kulkuneovon haluamaasi osoitteeseen.

Thai-Suomi oppikirja

Uusi Thai-Suomi oppikirja on ilmestynyt. Tilauksen voit tehdä täältä, joko koto Suomeen tai ystävälle Thaimaahan.

Lonkeroa

Koti-iltoihin, bileisiin tai vaikka saunan jälkeen, virkistävä lonkero jäillä saa pahimman koti-ikävän pysymään loitolla.