Hyvä yhteistyökumppani

Vaikuta siellä, missä saat rahoillesi vastinetta!

Pattaya.fi tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa kohderyhmään, jolla on halu, tarve sekä ostoaikeet teidän tuotteillenne tai palveluillenne. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuositasolla n.30 000:een sivuston eri kävijään.
Kohderyhmästämme osa tuntee jo yrityksenne, osa ei ole vielä tehnyt lopullista hankintapäätöstä ja osalle taasen olette uusi tuttavuus. Varmaa on kuitenkin se, että tämä kohderyhmä käyttää vapaa-aikaansa sekä varallisuuttansa matkustamiseen ja nauttimiseen yhä uudestaan ja uudestaan.
Toteuta markkinointisi meidän kanssamme ja vaikutat siellä missä on väliä. Tarjoamme sivuillamme tilaa bannereista kokonaisuuksiin, toteutamme kampanjasi tai järjestä kanssamme tapahtuma.

Nauti tuloksista

Markkinointi mahdollisuuksia

Etusivu slider

Iso näkyvyys

Onko yrityksellä lanseerauksia tai juhlat tulossa, nyt isoon tavoitettavuuteen olemme paketoineet etusivulle näyttävän kokonaisuuden. Tätä ei varmasti kukaan sivulle tulija ole huomaamatta.

Etusivun kuvagalleriaan räätälöidään teidän viesti, ja ISOSTI. Edelleen hintataso ei juuri päätä huimaa mitä sillä saa vastinetta. 

Banneri markkinointi

Bannerit

Banneri kampanjointiin meillä on useita eri vaihtoehtoja. Sivuille voidaan luoda kampanja joko kohdennetusti tai kokonaisvaltaisesti.

Sivuilla on monta mahdollisuutta viestisi eteenpäin viemiseksi, jokainen sivu voidaan muokata viestiäsi varten. Voimme miettiä yhdessä mikä olisi sinulle paras vaihtoehto ja varmistaa että viestisi tulee varmasti huomattua.

Banneri kampanjointi sivuillamme on hinnoiteltu Pattayan hintatason mukaan, isommankin kampanjan toteuttaminen ei kukkaroa rasita. On kuitenkin muistettava että hyvä suunnittelu ja toteutus ovat avain onnistuneeseen kampanjointiin, ei aina se iso markkinointi budjetti.

Asiakkaat löytävät sinut

Oma sivusto

Kauttamme saat oman internet sivustoon ja sähköpostin. Alasivusto muotoutuu pattaya.fi domainin perään, eli osoitteesi on www.pattaya.fi/omasivusto. Tähän voidaan helposti linkittää uusi internet osoite.

Sähköposti osoitteen muistaminen helpottuu kertaheitolla, pakettiin kuuluu 2 vapaavalintaista sähköpostiosoitetta @pattaya.fi päättellä.

Kokonaisuus pitää sisällään: Verkkosivun toteutuksen, suunnittelun ja kaiken oleellisen. Sivuja tulee 3 kpl.

Vastaamme mielellään lisä kysymyksiin, ota yhteyttä markkinointiin liittyvissä asioissa

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake tai ole suoraan yhteydessä mikke@pattaya.fi