Päivä-aktiviteetit

Mitä tehdä Pattayalla päivisin?

Loma ei ole aina pelkkää iltajuhlaa. Myös päivällä haluaa tehdä jotain kotiarjesta poikkeavaa. Pattayalla siihen on rajattomat mahdollisuudet. Hintataso ei myöskään päätä huimaa eli lähdetään kierrokselle.

Pattayan nähtävyyksiin kuuluvat Nong Nooghin trooppinen puutarha, Wat Khao Phra Bat -temppeli, pilvenpiirtäjä Pattaya Park Tower sekä suuri puinen rakennelma nimeltään Sanctuary of Truth. Vedenalaiseen elämään voi tutustua akvaariomaailmassa Underwater World Tourilla tai sukellusveneretkellä.

Etenkin lapsille ja nuorille ovat kiinnostavia elefanttiretket tai Ripley´s Believe It or Not -museo, jossa saa ihmetellä maailmalla sattuneita kummallisuuksia.

Budhismi on niin kokonaisvaltaista, että sitä on länsimaisen vaikea käsittää. Temppelit ja Buddhapatsaat ovat jo pelkästään arkkitehtuurisesti näkemisen arvoisia. Todellisen rakennustaiteen riemun ja silmiä häikäisevän kultaisen kimalluksen kohtaa, kun menee katsomaan Pattayan suurinta Buddhapatsasta. Patsas sijaitsee Pattayan ja Jomtien välillä eli niiden korkeimmalla kohdalla, patsasta ei voi olla näkemättä – Pattaya on Buddhan valvovan silmän alla. Näkemisen arvoinen – ilman muuta. Sinne pääse vaivattomasti joko moottoripyörällä tai lavataksilla.

Kultainen Buddha

Buddha on thaimaalaisen mukana aina ja kaikkialla. Buddha sanelee arkipäivän – liikenteessäkin thaimaalainen luottaa Buddhaan. 

Nong Noochin trooppinen kasvitieteellinen puutarha

Nong Nooch Tropical Botanical Garden on suurin kasvitieteellinen puutarha Kaakkois-Aasiassa. 

Suurella ja kauniilla puistomaisella alueelta on muun muassa thaimaalainen orkideakokoelma, yli 300 kukkalajia esittelevä kokoelma kukkia joka puoleta maailmaa, suuri kääpiöpuukokoelma, eurooppalaistyylinen puutarha patsaineen, suuri eksoottinen perhoskokoelma, 50000 kukkaa ja kasvia käsittävä kukkula, kaktuspuutarha ja tekojärvi. Nong Noochilla järjestetään myös paljon erilaisia esityksiä. Elefantti-show on yksi tunnetuimmista.

Kaiverruksin koristeltu 105 metriä korkea temppelirakennus on rakennettu ihmiskunnan uskonnollisten ja filosofisten totuuksien kunniaksi. Puisen temppelin jyhkeä rakenne on rakennettu kestämään kuumaa auringonpaistetta ja kovaa tuulta. Temppelin sisälle pääsee myös vierailemaan.

Totuuden pyhäkkö

Prasat Sut Ja-Tum (Sanctuary of Truth) on kokonaisuudessaan puusta valmistettu valtava jykevärakenteinen temppeli, joka sijaitsee Pattayan pohjoisosassa. 

Mini Siam

Mini-Thaimaa ja Mini-Eurooppa on thaimaalaisten ja eurooppalaisten kaupunkien ja tunnettujen rakennusten pienoismalleista koostuva suurehko alue ja nähtävyys.

Vehreällä ulkoilma-alueella sijaitseva pienoismallikokoelma esittelee muun muassa tärkeitä historiallisia paikkoja maapallolla aina antiikin ajoista nykypäivään. Opetukselliseen sisältöön panostava Mini Siam and Mini Europen alueen kiertämiseen ja pienoismalleihin tutustumiseen saa varata aikaa ainakin pari kolme tuntia.

Noin sadan metrin mittainen ja paksusta akryylilasista rakennettu tunnelimainen käytävä esittelee yli 200 lajia eri merenelävää maapallon eri paikoista. Hain ja piikkirauskun risteytys lapiopäärausku lienee yksi kaikkein kiehtovimmista eläimistä akvaariossa. Lasin takana uiskentelee kaikkiaan yli 4000 meressä elävää eläintä, joista suuri osa on kaloja.

Underwater World Pattaya

Pattayan merimaailma Underwater World Pattaya on suurin ja modernein meriakvaario Aasiassa. Se sijaitsee Pattayan eteläosassa.

Cartoon Network vesipuisto

Cartoon Network Amazone -vesipuistossa on aaltoaltaan, liukumäkien ja kanavien lisäksi päivittäin Cartoon Networkin tunnetuimpien hahmojen esityksiä. 

Cartoon Network Amazone -vesipuistossa on aaltoaltaan, liukumäkien ja kanavien lisäksi päivittäin Cartoon Networkin tunnetuimpien hahmojen esityksiä. Puisto sijaitsee Pattayan eteläpuolella noin 16 km:n päässä.

Esineet on jaettuna 10 yksittäiseen teemaan, mukaan lukien optinen harha, alkeelliset kidutuslaitteet, naamarit, ihmisiä 4:llä silmällä, hevosia 3:lla jalalla, jne… Museossa on myös 3D -teatteri lentosimulaattoritekniikalla sekä vahanukke osasto.

Ripley's Believe it or Not Museum

Ripley’s Believe it or Not Museum on kuuluisa museo, jonka perusti Robert Ripley Yhdysvalloista, hän onnistui keräämään yli 300 mystistä, eksoottista ja epätavallista esinettä eri puolilta maailmaa.

Pattaya elää joka hetki - 24/7

Mainettaan monipuolisempi

Päivä-aktiviteettejä

Loma ei ole aina pelkkää iltajuhlaa. Myös päivällä haluaa tehdä jotain kotiarjesta poikkeavaa. Pattayalla siihen on rajattomat mahdollisuudet.

Ilta- ja yö-aktiviteettejä

Pattayan yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin! Baareja, yökerhoja ja Go Go klubeja on kaupunki pullollaan.

Urheilu-aktiviteetit

Pattayalla on toimintaa, maalla, veden alla ja veden päällä tai jopa ilmassa. Extremelajit, seikkailulajit tai taistelulajit, laaja valikoima sopii mille tahansa mieltymykselle.

Lapsiperheille

Pattaya on mainettaan monipuolisempi lomakohde, jossa voi nauttia niin ranta- kuin iltaelämästäkin. Tekemistä löytyy paljon myös lapsiperheille.

Lentokentältä helposti Pattayalle

Varaa taksi valmiiksi

Henkilö-auto

Hinnat alk 1400B

Tila-auto

Hinnat alk 1600B

Minibussi

Hinnat alk 1600B

Tilaa nyt

Kuljettaja odottaa sinua nimikyltin kanssa.