Tulkkaus ja Käännöspalvelu

Thai / Suomi / Englanti käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi. Mikäli sinulla on tarvetta viestiä kirjallisesti virallisista tai henkilökohtaisista syistä, käännöspalvelu auttaa sinua. Käännöspalvelua mm. asiakirjoille, todistuksille tai kirjeille.

Kaikissa käännöksissä on virallinen kääntäjän leima, jolla varmistetaan että käännös on oikea ja tarkka. Tämä on vaatimus joillekin asiakirjoille, erityisesti oikeudellisille asiakirjoille tai koulutukseen liittyville asiakirjoille. Hoidamme myös asiakirjojen lekalisoinnit.

Thaimaassa on erilaisia asiakirjoja jotka vaativat käännöksen ja lekalisoinnin, kuten syntymätodistus, talon rekisteröinti, avioliiton rekisteröinti, avioerotodistus, omaisuutta koskevat asiakirjat, jne…

Hinnat vaihtelevat dokumettien mukaan ja meillä veloitusperiaate on per sivu (A4). Lähettämällä tiedot käännöksen tarpeesta, vahvistamme hinnan.

Thai / Suomi / Englanti tulkkauspalvelu

Palvelumme kattaa myös tulkkauksen, tulkilla on virallisen kääntäjän ja tulkaajan luvat. Yhteydenoton kautta saatte tilattua/tiedustella palvelua, on sitten tarvetta virallisiin asioihin tai vaikka lääkärissä käyntiin.