Thai / Suomi / Englanti käännöspalvelu

Tulkkaus ja Käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi. Mikäli sinulla on tarvetta viestiä kirjallisesti virallisista tai henkilökohtaisista syistä, käännöspalvelu auttaa sinua. Käännöspalvelua mm. asiakirjoille, todistuksille tai kirjeille.

Kaikissa käännöksissä on virallinen kääntäjän leima, jolla varmistetaan että käännös on oikea ja tarkka. Tämä on vaatimus joillekin asiakirjoille, erityisesti oikeudellisille asiakirjoille tai koulutukseen liittyville asiakirjoille. Hoidamme myös asiakirjojen lekalisoinnit.

Thaimaassa on erilaisia asiakirjoja jotka vaativat käännöksen ja lekalisoinnin, kuten syntymätodistus, talon rekisteröinti, avioliiton rekisteröinti, avioerotodistus, omaisuutta koskevat asiakirjat, jne…

Hinnat vaihtelevat dokumettien mukaan ja meillä veloitusperiaate on per sivu (A4). Lähettämällä tiedot käännöksen tarpeesta, vahvistamme hinnan.

Ota yhteyttä

Tilaa palvelu

Palveluita helpottamaan sinun käytännön asioita.

Palveluita juuri sinulle

Taksipalvelu

Kauttamme saatte lentokenttäkuljetukset, niin Suvarnahumin, Don Muangin kuin U-Tapaon kentille. Löytyy myös muita kohteita.

Viisumipalvelu

Vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumi tarpeille.

Hotellimajoitus

Pattayalla majoitusten tarjonta on valtaisa ja hyvin kirjava. Ohessa meidän tarjota kansainvälisiin hotelleihin.

Tulkkaus- ja käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi.

Työlupa Thaimaahan

Yhteistyössä Thaimaan viranomaisten kanssa. Hoidamme työluvan ja viisumin ohessa myös kaiken muun Thaimaassa eli kirjanpidon, lakiasiat, verot sekä sosiaaliturvan.

Valuutansiirto

Suosittu TransferWise tarjoaa valuutansiirron hyvällä kurssilla, nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja tulee jopa samana päivänä tilille.

Vuokraa ajoneuvo

Ajoneuvojen vuokraus on yhteistyössä Farang Cat vuokraamon kanssa. Voit noutaa tai toimitamme kulkuneovon haluamaasi osoitteeseen.

Thai-Suomi oppikirja

Uusi Thai-Suomi oppikirja on ilmestynyt. Tilauksen voit tehdä täältä, joko koto Suomeen tai ystävälle Thaimaahan.

Lonkeroa

Koti-iltoihin, bileisiin tai vaikka saunan jälkeen, virkistävä lonkero jäillä saa pahimman koti-ikävän pysymään loitolla.