sivu_header_banner_nightlife
sivu_header_banner_main
sivu_header_banner_seafood
sivu_header_banner_k18_1
previous arrow
next arrow

Eksoottisia makuja

Eksoottisia makuja

Thaimaan keittiö on yksi maailman kuuluisimmista, ruoka johon käytetään paljon ​​yrttejä ja mausteita, jotka tuovat vahvoja makuja ja tuoksuja. Sitten sen tulisen chilin maku on tunnettu maailmanlaajuisesti, thairuoka on tulinen, mutta hyvin tasapainossa jotta maut tulevat esiin. Thaimaalainen keittiö käyttää paljon tasapainottavia lajiketta ja yksityiskohtia, mausteinen, hapan, suolainen, makea ja joskus jopa karvas löytyy thaimaalaisesta annoksesta.

Jokaisella provinssilla on omat ainutlaatuiset ainesosat ja erilaisia tapoja valmistaa monenlaisia ​​ruokia. Me syömme myös silmillämme, thairuoka on värikästä, nätisti aseteltu ja täynnä pieniä yksityiskohtia. Yleisimpiä ainesosia ovat kana, liha, merenelävät, vihannekset,  hedelmät ja kaiken pohjana riisi.

Pattaya merenrantakaupunkina tarjoaa loistavat puitteet merenelävien ystäville, kalaa ja äyriäisiä tuoreeltaan monessa eri muodossa. Thaimaan merenelävät ovat monimuotoisia ja käytetään monissa ruuissa. Pattaya tarjoaa paljon kala- ja äyriäis ravintoloita, tarjontaa on todella runsaasti joten joskus jopa paikan valinta tuottaa haasteita. Vinkkinä kanttaa tarkistaa paikan menu, mikä usein ravintolan ovella.

Pattayalla ruokaa on jokaiseen makuun ja jokaisesta maanosasta, löytyy Thai-, kiinalaista-, japanilaista-, korealaista-, ranskalaista-, italialaista-, saksalaista- ja tietty Suomalaista ruokaa, Pattayan ruokakulttuuri on eksoottinen ja miellyttävä kukkarolle.

Katuruokaa ulkosalla saa alle 50 Baht. Kaduilta löytyy kirjaimellisesti kymmeniä myyjiä ja kojuja, joissa voit syödä nuudeleita, paistettua kanaa, paistettua riisiä ja paikallisia suosikkeja. Jos haluat lisää mukavuutta, Pattayalla on monia erinomaisia ravintoloita ja isoin ongelma saattaa ollakin runsaudenpula.

Thaimaalaisia ruokia on loputon määrä – maista ainakin näitä:

Thaimaalainen ruoka yhdistelee rohkeasti erilaisia makuja, ja samassa annoksessa maistuu tavallisesti sekä makea että suolainen – ja myös hapan ja tulinen. Näiden tyypillisen thaimaalaisen aterian avulla pääset helposti sisälle eksoottiseen makumaailmaan.