Yhteistyössä Thaimaan viranomaisten kanssa

Työlupa Thaimaahan

Taivas Consultants Ltd on monikansallinen yritys, joka yhteistyössä Thaimaan viranomaisten kanssa haluaa helpottaa sekä suomalaisten että muunmaalaisten yrityksien tuloa Thaimaahaan. Meille on myönnetty BOI sertifikaatti Thaimaassa, joka helpottaa siirtymisprosessia sekä takaa kaikille työluvat, sosiaaliturvan sekä viisumin.
Me emme pelkästään hoida työlupaa, vaan me hoidamme myös kaiken muun Thaimaassa eli kirjanpidon, lakiasiat, verot sekä sosiaaliturvan. Sosiaaliturva Thaimaassa on hyvä olla sillä se takaa maksuttoman terveydenhuollon maassa.
Harkitsetko yrityksesi siirtämistä Thaimaahan tai oletko freelance, joka haluaa tehdä töitä Thaimaasta käsin? Meidän kauttamme Thaimaahan tulo on helppoa, vaivatonta ja edullista. Teemme kaikki paperityöt valmiiksi ja meidän lakimiehemme tulevat mukaan, kun haemme työluvan sekä työviisumin, jotta koko prosessi olisi mahdollisimman helppo.

Ota yhteyttä

Työlupa Thaimaahan

Viestin täytettyäsi, lähetämme sinulle tietoa sekä lisä-ohjeita ja homma lähtee siitä helposti eteenpäin. Kaikki yhteydenotot käsittelemme luottamuksellisesti.