Verkkosivut

WordPress-verkkosivut

Rakennamme käyttäjälähtöisiä WordPress-verkkosivuja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat erottua joukosta.

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun ja kehitykseen. Työskentelemme yhdessä yritysten kanssa, jotka kaipaavat asiantuntijan näkemystä onnistuneen käyttäjäkokemuksen ja innostavan ulkoasuun luomiseen sekä haastavien toiminnallisuuksien sovittamiseen yhteen ketterästi WordPress-alustalle.

Räätälöidyt verkkosivut

Ammattimaisesti rakennetut, jykevät ja toiminnalliset verkkosivut ovat elintärkeitä kilpailutekijöitä digitaalisessa maailmassa. Pidämme huolen, että sivustosi voi kasvaa ja skaalautua vaivattomasti samalla kun toimintasi kasvaa ja kehittyy.

SINUN SIVUSTO

Suunnittelu

Herätämme ideasi verkkosivuista henkiin kokoamalla käyttäjäymmärrystä, hahmotellen rautalankamalleja ja konseptoimalla sivuston ulkoasua ketterästi iteroiden.

1
ME TOTEUTAMME

Toteutus

Näyttävät ja teknisesti edistyneet WordPress-verkkosivut on leipätyötämme. Hallitsemme isojakin kokonaisuuksia ja pystymme rakentamaan vaativiakin toiminnallisuuksia.

2
EMME JÄTÄ PULAAN

Ylläpito

Takaaksemme sivuston pitkän elinkaaren, jatkokehitämme ja optimoimme sivustoa yhdessä kanssasi. Ylläpito- ja tukipalvelumme palvelee tarpeiden mukaan.

3

Eli mitä se verkkosivusto siis maksaa?

Ainoa oikea vastaus on se mitä et välttämättä halua kuulla: se riippuu. Paras mittari, jolla arvioida verkkosivujen hintaluokkaa on mielestämme kompleksisuus. Yksittäisistä tekijöistä se, eli kuinka monimutkainen sivustosi on, loppujen lopuksi määrittää kuinka paljon ammattilaistiimi tulee käyttämään sivustosi rakentamiseen aikaa. Kun ostat verkkosivuja, maksat siis ammattilaisille heidän ajasta ja osaamisesta. (WordPress on alustana täysin ilmainen.)

Alla muutama hinnoittelu esimerkki.

Nämä esimerkit ovat sivuston tekemisestä, projektin alussa pitää myös selvittää mikä on nykyinen sivustopohja, onko domain jo olemassa, jne...

PERUS SIVUSTO

฿alk.5000/Sivusto

WordPress asennus

Sivuston teema

Pääsivu

2-3 alasivua

Yhteydenottokaavake

Ylläpito 6kk

OTA YHTEYTTÄ

USEAMPI SIVU & LISÄ-OSIA

฿alk.10000/Sivusto

WordPress asennus

Sivuston teema

Pääsivu ja 3-5 alasivua

Lisäosia 2kpl (Galleria yms)

Yhteydenottokaavake

Ylläpito 6kk

PYYDÄ TARJOUS

LAAJEMPI KOKONAISUUS

฿alk.15000/Sivusto

WordPress asennus

Sivuston teema

Kokonaisuus tarpeiden mukaan

Toiminnallisuus ja lisä-osat tarpeiden mukaan

Ylläpito 12kk

PYYDÄ TARJOUS

Tutustu töihimme

Alla muutama esimerkki mitä olemme toteuttaneet, olemme tehneet n.40 sivustoa eri toimialoille.

pattaya.fi sivusto

www.pattaya.fi tarjoaa tietoa ja palveluita Thaimaan Pattayan matkaajille. Sivustolle pyritty rakentamaan palveluita mitä asiakkaat ja matkaajat todella haluavat. Paikallisten yritysten kanssa tehty yhteistyötä sekä informatiivinen puoli jopa suurlähetystön tiedotteiden myötä.

www.pattaya.fi

Yhteystyössä paikallisen majatalon kanssa tehty sivusto. Perustietojen lisäksi toteutettu myös majoitusvaraus sekä ravintolan menu.

Laajempi kokonaisuus Pro Audio yritykselle, tässä projekstissa näkyy mainiosti monikielisuuden hallinta sekä tuotetiedot.

Uuden ilmeen- sekä palveluiden luonti sivustolle. Asiakas kääntyi meidän puoleen kun usempi eri tekijä ei saanut toteutettua haluttua kokonaisuutta. 

Viestintäratkaisuja eri muodossa. Sivustolle rakennettu sovelluksien ja päätelaitteiden harmonia, päivitykset elää ja niiden osalta pidetään jatkuvaa ylläpitoa. 

Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö!

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.

Lomakkeen täyttämällä saatte helposti ja turvallisesti meihin yhteyttä. Tiedot käsitellään vain, ja ainoastaan, tätä yhteydenottoa varten.