Hyvä yhteistyökumppani

Vaikuta siellä, missä saat rahoillesi vastinetta!

Pattaya.fi tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa kohderyhmään, jolla on halu, tarve sekä ostoaikeet teidän tuotteillenne tai palveluillenne. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuositasolla n.30 000:een sivuston eri kävijään.
Kohderyhmästämme osa tuntee jo yrityksenne, osa ei ole vielä tehnyt lopullista hankintapäätöstä ja osalle taasen olette uusi tuttavuus. Varmaa on kuitenkin se, että tämä kohderyhmä käyttää vapaa-aikaansa sekä varallisuuttansa matkustamiseen ja nauttimiseen yhä uudestaan ja uudestaan.
Toteuta markkinointisi meidän kanssamme ja vaikutat siellä missä on väliä. Tarjoamme sivuillamme tilaa bannereista kokonaisuuksiin, toteutamme kampanjasi tai järjestä kanssamme tapahtuma.

Nauti tuloksista

Markkinointi mahdollisuuksia, hinta esimerkein

Etusivu slider

alk 1000B/kk

Onko yrityksellä lanseerauksia tai juhlat tulossa, nyt isoon tavoitettavuuteen olemme paketoineet etusivulle näyttävän kokonaisuuden. Tätä ei varmasti kukaan sivulle tulija ole huomaamatta. Etusivun kuvagalleriaan räätälöidään teidän viesti, ja ISOSTI. Edelleen hintataso ei juuri päätä huimaa mitä sillä saa vastinetta. Katso esimerkki kuva tai ole yhteydessä alla oleva lomakkeen kautta.

Banneri markkinointi

$69/m.

Oma sivusto

$99/m.

Bangkokista Pattayalle

Useimmat matkustavat Pattayalle (tai toisinpäin) bussilla. Yleisin lähtöpaikka on Itäinen-Terminaali eli Ekkamai BTS-asema Sukhumvit Road Soi 63 (Soi Ekkamai). Ilmastoidut bussit lähtevät noin kolmenkymmenen minuutin välein joka päivä 05:20 – 23:20 ja matka maksaa n.120฿.

Matka Pattayalle kestää yleensä noin 2-3 tuntia, mutta aika voi vaihdella liikenteestä riippuen. Myös nämä bussit saapuvat North Pattaya Road bussiasemalle ja tästä pitää jatkaa matkaa joko lava- tai mopotaksilla.

Jos et ole kumipyörillä varustettujen ajoneuvojen fani, niin juna Pattayalle lähtee Hualamphong asemalta, kolmen tunnin matka maksaa vaivaiset n.30฿.

Mikäli haluat helpon ja vaivattoman ratkaisun, meillä on tarjota myös useita taksi palveluita.

Tilaa taksi

Kuljettaja on terminaalissa vastassa nimikyltin kanssa tai odottaa sinua hotellin aulassa, tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostitse. Kaikki hinnat sisältää tietullit ja parkkimaksut, ei muita ylimääräisiä kuluja tai kikkailuja. Kun olet perillä kuittaat kyydin kuljettajalle, helppoa ja vaivatonta!

Henkilö-auto

- 2hlö | - 2kpl

Tila-auto

- 4hlö | - 4kpl

Minibussi

- 8hlö | - 8kpl

Start Your

Ota yhteyttä

[contact-form-7 id='296' title='Home Contact Form']

(Ajoneuvon tiedot päivittyvät kun olet valinnut matkan suunnan ja lentokentän)

Lähettämällä tilauksen sitoudutte meidän tilausehtoihin.

  • Lähetämme tilausta koskevat tiedot sähköpostiinne.
  • Kuljettaja on vastassa nimikyltin kanssa.
  • Maksu suoritetaan kuljettajalle, Thaimaassa ei ole maksupäätteitä, varaudu käteiseen.
  • Tilauksen peruuntuminen tulee ilmoittaa viimeistään vuorokautta ennen palvelut@pattaya.fi
  • Peruutuksen ilmoittamatta jättämisestä veloitamme 500฿.