Viisumipalvelut

Kauttamme saat vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumille Suomeen, turistiviisumille Thaimaahan sekä muut viisumit Thaimaahan.

Viisumit Suomeen hoidamme kokonaisvaltaisesti hakemukseen liittyvät käytännön asiat. Viisumit Thaimaahan hoituvat Laosin suurlähetystössä, tarjoamme täydenpalvelun viisumimatkan Laosin pääkaupunkiin Vientianeen.

Hinnoittelusta on monta eri variaatiota, koska jokainen tapaus on omansa. Vahvistamme aina hinnoittelun ensin ja ennen kuin asiakas on sen hyväksynyt ei ole asiakkaalle kertynyt yhtään kustannuksia. Meidän on luotettava ja virallinen toimisto, onnistumisprosentti ollut 99%, kielteinen päätös harvinaista ja tulee vain jos on rikollista taustaa, avioliitossa, jne…

Viisumi Suomeen

Thaimaan kansalainen tarvitsee viisumin Suomeen. Viisumilla tarkoitetaan maahantulolupaa, joka myönnetään lyhytaikaista ja tilapäistä vierailua varten.

Turistiviisumi Thaimaahan

Suomalainen voi oleskella Thaimaassa 30 päivää ilman viisumia. Pidempään Thaimaassa matkailevien tarvitsee anoa viisumia, yleisin on turistiviisumi.

Muut viisumit Thaimaahan

Mikäli sinulla on tarvetta NON-O/B-, opiskelija- tai eläkeläisviisumille, näissä viisumi tapauksissa jokainen tapaus on omansa, yhteydenotto alkuun ja lähetämme sinulle tietoa sekä lisä-ohjeita.

Viisumipalvelulomake

Hakemuksen täytettyäsi, lähetämme sinulle tietoa sekä lisä-ohjeita ja homma lähtee siitä helposti eteenpäin. Kaikki yhteydenotot käsittelemme luottamuksellisesti.


Kontaktin luominen ei sido eikä velvoita teitä mihinkään, sen lupaamme. Tiedot käytetään vain ja ainoastaan tätä yhteydenottoa varten.

 Taksipalvelu
Viisumipalvelu
Lentoliput
Hotellimajoitus
Vuokraa mopo tai auto
Ajokortti
Avaa pankkitili
Valuutansiirto
Käännöspalvelu
Avustaja
Optikolle
Lonkeroa