home section palvelut 2021

Palveluita juuri sinulle

Olemme kasanneet palvelut helpottamaan sinun käytännön asioita. Tarvitset sitten lentokenttäkyytiä, viisumia ystävälle tai vaikka avata pankkitili.

Kauttamme saatte lentokenttäkuljetukset, niin Suvarnahumin, Don Muangin kuin U-Tapaon kentille. Muista kohteista löytyy mm. Bangkok, Koh Samet, Koh Chang ja Hua Hin.

Vaivattomasti viisumipalvelut niin ystävälle Suomeen kuin itselle Thaimaassa. Meillä on tarjota helppo palvelu viisumille Suomeen, turistiviisumille Thaimaahan sekä muut viisumit Thaimaahan.

Sivuilta löytyy eri vaihtoehto hinnoitteluita lennolle Helsinki – Bangkok. Seuraa hinnoittelua joko suorille lennoille tai väli-laskun kautta.

Ajoneuvojen vuokraus on yhteistyössä Farang Cat vuokraamon kanssa. Voit noutaa tai toimitamme kulkuneovon haluamaasi osoitteeseen.

Tarvitsetko henkilökohtaista avustajaa lääkäriin, optikolle, hammaslääkäriin tai vaikka vain tulkkausapua?

Tarjoamme käännöspalvelun thai-kielestä suomeksi tai englanniksi sekä suomen kielestä thai-kielelle tai englanniksi.

Vaikka kansainväliset lisenssit ovat laillisesti hyväksyttyjä, useilla vakuutusyhtiöillä on viittaus, jossa todetaan että kuljettajalla on oltava voimassa oleva thaimaalainen ajokortti. 

Kun vietät aikaa Thaimaassa pidempään kuin muutaman viikon, tulet pian huomanneeksi, että automaateilta nostaminen Suomi kortilla tulee melko kalliiksi ja pankkiasioiden hoito on hankalaa.

Suosittu TransferWise tarjoaa valuutansiirron hyvällä kurssilla, nopeasti, siirtokurssilla on takuu ja tulee jopa samana päivänä tilille.

Tarjoamme kansainvälisesti laadustaan tunnettuja linssejä ja kehyksiä. Yli 3 000 kehyksen valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivat.