Ravintolat & Baarit

Pattaya tarjoaa paikallisten ruokien ja juomien lisäksi laajan kirjon eri ruoka- ja juomakulttuureita. Eksotiikkaa hakeville Pattaya tarjoaa upeat kalaravintolat ja paikalliset katukuppilat. Mikäli et pääse lomallakaan lihapullista eroon, nekin löytyy Pattayalta.

Baarikulttuuri poikkeaa monin tavoin mihin olemme tottuneet, Go Go baarit, Gentleman´s Clubit, Coctail-lounget tai pystybaarit, valintaa löytyy. Vaikka kaupungin baarielämän maine on hurja, niin meno on kuitenkin rentoa ja huoletonta.

Ruoka, juoma ja muut asiat ovat thaimaalaiseen tapaan tunnetusti suomalaisen näkökulmasta erittäin edullisia.

Ravintolat

Loistava ruoka on lähes kaikkialla Thaimaassa ja Pattaya ei ole poikkeus. Katukauppiaista viiden tähden gourmet keittiöihin – löydät kaikki nämä Pattayalta. Ruokaa on jokaiseen makuun ja jokaisesta maanosasta, löyttyy Thai-, kiinalaista-, japanilaista-, korealaista-, ranskalaista-, italialaista-, saksalaista- tai tietty Suomalaista ruokaa.

Pattayan ruokakulttuuri on eksoottinen ja miellyttävä kukkarolle, katuruokaa ulkosalla saa alle 50 Baht. Kaduilta löytyy kirjaimellisesti kymmeniä myyjiä ja kojuja, joissa voit syödä nuudeleita, paistettua kanaa, paistettua riisiä ja paikallisia suosikkeja. Pattayalla on monia erinomaisia ravintoloita ja isoin ongelma saattaa ollakin runsaudenpula.

Baarit

Pattayan yöelämä on eksoottinen, kuuma, hikinen ja erittäin vilkas, sitä ei kannata jättää väliin! Baareja, yökerhoja ja Go Go klubeja on kaupunki pullollaan, enemmän hulinaa ja menoa hakeville on monia keksitettyjä baarialueita, hieman rauhallisempaan menoon löytyy paljon tarjontaa baarialueiden ulkopuolelta.

Entertainment Zone, eli baarilaue, on yksinkertaisesti suuri anniskelu alue mistä löytyy juotavaa, baareja ja GoGo klubeja. Maineikkaimpia alueita on Soi 6, Soi 7 ja Soi 8, Soi Diana, Soi LK Metro, Soi Buakhao, Pattaya Land ja Boyz town. Kuitenkin se isoin, vilkkain ja turisteja kiehtova alue on Walking Street.


Taksipalvelu
Viisumipalvelu
Lentoliput
Hotellimajoitus
Vuokraa mopo tai auto
Ajokortti
Avaa pankkitili
Valuutansiirto
Käännöspalvelu
Avustaja
Optikolle
Lonkeroa